Z1axEEecjtuGMZOxNh0twAq3uZQ

Download Link Fear Factor Malaysia 2012

Download Link Fear Factor Malaysia 2012


Fear Factor Selebriti Malaysia melibatkan 30 selebriti yang membentuk 15 pasukan secara berpasangan. Rancangan 13 episod ini akan memaparkan dua cabaran yang mereka harus lalu setiap episod. Kesemua peserta dkehendaki melakukan cabaran yang diberi. Sekiranya perasaan takut atau gagal menguasai diri, peserta tersebut akan disingkirkan! Siapakah selebriti Malaysia yang akan berjaya dalam kesemua cabaran ini? Semuanya dalam Fear Factor Selebriti Malaysia!

Aaron Aziz terus melebarkan sayapnya apabila diberi kepercayaan untuk mengendalikan program terbaru yang diberi nafas baru dan bakal mendapat sambutan hebat oleh para penonton iaitu Fear Factor Selebriti Malaysia yang memilih Cape Town, Afrika Selatan sebagai destinasi utama. 

Umum mengetahui program ini diadaptasikan daripada format program yang cukup popular di Amerika Syarikat di mana para peserta bakal diuji daya ketahanan mental dan fizikal peserta di dalam setiap cabaran yang dilalui mengikut kesesuaian budaya masayarakat Malaysia.

Mampukah 15 kumpulan yang terdiri daripada selebriti pilihan Malaysia menempuhi pelbagai cabaran dan rintangan yang bakal dilalui nanti? Jangan lupa untuk menyaksikan penampilan khas Aaron Aziz sebagai hos utama Fear Factor Selebriti Malaysia di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134) pada 29 Disember 2012!Peserta
Dr Faiz & Jehan Miskin
Farish Aziz & Akim AF7
Celina Khor & Arthur Tan
Atu Zero & Azri AF9
Ajak Shiro & Elfira Roy
Alif Hadi & Gambit Saifullah
Alam Wakaka & Arja Lee
Zoey Rahman & Dafi
Iz OIAM & Zawen
Johan Ashaari & Kaka Ashraff
Roslan Shah & Azam Pitt
Dazrin & Hairul Azreen
Didie Alias & Norisham Ismail
Hafizul On Air & Hefny On Air