Z1axEEecjtuGMZOxNh0twAq3uZQ

Doa Untuk Ahmad Adam SyukriADAM lahir secara Vacuum pada 4/3/2012 dan sewaktu kelahirannya,Adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan Oksigen.Scan MRI pada 9/3/2012 menunjukkan otak Adam mengalami kerosakan yang amat teruk.Adam tidak pandai menelan air liur dan bergantung pada mesin Oksigen untuk terus hidup.

Adam juga perlu bergantung pada mesin Suction kerana tidak pandai menelan air liur untuk sedut air liur dalam rongga hidung dan mulutnya.Mata kanan Adam mengalami injured, begitu juga dengan telinga sebelah kanan yang tidak dapat mendengar kerana kerosakan pada bahagian dalam telinganya.

Doktor Pakar Otak mengesahkan Adam akan terlantar seumur hidup dan peluang untuk berjalan dan hidup seperti kanak-kanak normal amat tipis. Doktor Pakar mengklasifikasikan kerosakan otak Adam sebagai Kematian Saraf Otak.Semoga Adam dan Keluarga Kak Nora Tabah dalam menghadapi Ujian dari Allah S.W.T, abang mirul dan seluruh rakyat malaysia mendoakan Adam cepat sembuh, sayang dengan Adam, Hope Adam cepat2 besar dan menjadi anak yang baik dan soleh. kmk semua sayang dgn Adam.


Keadaan Adik Adam Terkini

Kepada sesiapa yang ingin membuat sumbangan dari segi kewangan, boleh salurkan ke:

NORAISAH BINTI MOHAMAD MALENA 
CIMB ACC: 02040007292201
(MAYBANK):  161136331818