Z1axEEecjtuGMZOxNh0twAq3uZQ

UITM Lendu mengalami gangguan makhluk halus,hantu,histeria

UITM Lendu mengalami gangguan makhluk halus,hantu,histeria


uitm lendu

PENGALAMAN MINGGU ORIENTASI DI UITM LENDU (DISEMBER 09)

Serius perkara ni mmg berlaku pada disember 2009, teringat lagi waktu minggu orientasi pelajar2 baru masuk ke UITM Melaka. Kita org pelajar baru degree uitm bandaraya melaka kena pergi orientasi kat uitm lendu kalau x silap dalam masa  5 hari. mula2 pergi mcm biasa je x de pun perkara2 aneh walaupun tempat 2 mmg hutan tambahan lagi kolej yg kita org tinggal kat atas bukit (kalau x silap kolej kasturi kot).....malam terakhir kita org orientasi, tengah2 menyanyi lagu2 uitm tiba2 budak perempuan kena histeria mmg waktu tu scary gila, senang cete mmg kecoh la.....siap azan lagi tengah2 malam. malam kejadian mmg takut sbb first time rasa kejadian mcm ni, siap pasang surah yassin dari malam sampai pagi (kalau x mmg x leh tdor) Pagi2 lepas kejadiaan kecoh sbb salah seorang kwn kita org kena rasuk. hari tu jugak kita org balik uitm bandaraya melaka.

Sekarang ni Dah last semester kat uitm Bandaraya melaka, hope kisah ni menjadi tambahan cerita tentang UITM Lendu mengalami gangguan makhluk halus...korang jgn ingat ni cerita rekaan, cete ni mmg betul2 terjadi.

video


masih simpan lagi video keadaan Kolej UITM Lendu.....Siapa berani Boleh tengok, Quit scary jugak 

Hope Perkara mcm ni x berulang lagi #UITM LENDU 



3 comments:

  1. x de video hanya pengalaman sendiri...isu ni tengah popular sekarang boleh google kat internet

    ReplyDelete
  2. masuk ni dh blog 3 pasal citer hantu kt uitm..nanti semua tkt nak masuk uitm..hehe

    ReplyDelete

comment je!